Allt inom:

Mark & anläggningsarbeten

Det mesta med egen personal, egna grävmaskiner, lastbilar och maskinpark

Lediga tjänster – Anläggningsarbetare


LJ Mark & Anläggningar AB

LJ Mark & Anläggningar AB är inne i en expansiv fas där vi bygger upp organisationen och söker därför flera duktiga medarbetare till vår verksamhet.

Vi jobbar med alla typer av anläggningsarbeten som vägarbeten, stensättning, VA, beläggning m.m.


Ansökningar

Vi behandlar endast ansökningar som motsvarar kraven.

Vi tar emot ansökan via e-post:jobbansokan@ljmark.se

Vi behöver förstärkning med:

Anläggningsarbetare

Som anläggningsarbetare hos oss vill vi att du har några års erfarenhet av och kunskap om anläggningsarbeten, vägarbeten, beläggningsarbeten, stensättning och markarbeten. Du bör ha en yrkesinriktad gymnasieutbildning, alternativt ha erfarenhet som bedöms likvärdig. Du skall även kunna ritningsläsning samt kunna genomföra egna utsättningar. Du måste ha B-körkort.

Övriga kvalifikationer som är meriterande är följande kurser, Säkerhet på väg, påbyggnadsutbildning för utmärkningsansvarig, Hjälp på väg, Hjärt & Lungräddning, Miljökurs, Ecodriving, BAS P/U, rörläggning, svetskompetens för PE och stålrör samt förarbevis på arbetsfordon/maskiner.

Att du är flexibel och engagerad som person och känner ansvar för arbetsuppgifterna är ett måste. Samtidigt skall du vara offensiv, nytänkande och kvalitets- och miljömedveten. Fortsättningsvis ska du ha god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du måste trivas med omväxlande uppgifter och arbetsplatser, vara noggrann och ordningsam.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse.

© L.J. Mark & Anläggning AB