Allt inom:

Mark & anläggningsarbeten

Det mesta med egen personal, egna grävmaskiner, lastbilar och maskinpark

Lediga tjänster – Platschef och Arbetsledare


LJ Mark & Anläggningar AB

LJ Mark & Anläggningar AB är inne i en expansiv fas där vi bygger upp organisationen och söker därför flera duktiga medarbetare till vår verksamhet.

Vi jobbar med alla typer av anläggningsarbeten som vägarbeten, stensättning, VA, beläggning m.m.


Ansökningar

Hör av Dig till Mats tel: 0709-903800 eller Annika tel: 0709-903806 eller skicka din ansökan till jobbansokan@ljmark.se.

Platschef och Arbetsledare

Vi söker en affärsinriktad och tekniskt kunnig platschef som vill vara med och utveckla vår organisation. Du har en betydande roll i verksamheten samt yttersta ansvaret för planering, ledning och styrning av projekt.

I din vardag arbetar du med bl a upprätta och kommunicera tidplaner, arbetsmiljöplaner och ekonomiska sammanställningar. Du arbetar med både stora och små projekt och du tycker om att stå på flera ben i organisationen.

Du ser olika utmaningar som en möjlighet att utveckla både dig själv och företaget. Som platschef säkerställer du att alla lagar uppfylls samt medverkar i upphandlingar med leverantörer och underentreprenörer.

Du har högskoleingenjörsutbildning eller annan erfarenhet som gett dig motsvarande teoretiska kunskaper. Och minst 3 års erfarenhet av att leda produktion.

Vi har krav på grundläggande utbildning inom inköp, entreprenadjuridik, KMA, produktionsstyrning och ledarskap. Du har god kommunikativ förmåga och tar ansvar. Att ha struktur och ordning är självklart för dig. Att kunna skapa och utveckla goda relationer till medarbetare, kunder, UE och leverantörer är också en viktig egenskap.

Det är meriterande med utbildning i EBR, Schaktansvarig och Enskilda avlopp.

© L.J. Mark & Anläggning AB